wrapper

Kampanjer

Fri och snabb frakt inom Sverige
Vi svarar inom 24 timmar

Beslag, precis som träet och glaset är en viktig del av fönster och dörrar. Oavsett fönster- och dörrsystem använder vi oss enbart av kvalitetscertifierad hårdvara som ger ökad livslängd på hela konstruktionen, oavsett om det ett vanligt Traditionsfönster, Vridfönster eller Skjutsystem.

För klassiska fönster och dörrar som öppnas utåt använder vi oss av varmförzinkat gångjärn som inte utsätts för atmosfärisk inverkan och kan användas i många år, vilket är dess huvudsakliga uppgift. Kulturbeslag som tillhandahålls av ROCA Industry AB ger våra produkter tillförlitlighet, ökad livslängd och estetisk form av konsruktionen.

Vi har möjlighet att erbjuda våra kunder ett brett urval av anpassade former och färger, mekanismer, samt förse med extra mekanismer för ventilation.

En av våra bästa fönstersystem är top swing Vridfönster. Beslaget är svensktillverkat och tillhandahålls av det svenska företaget Stoeryd AB. Tack vare den äkta svenska kvalitéten kan vi vrida fönsterbågar med vikt upp till 160 kg och lämna våra konkurrenter långt efter oss. Vi kan erbjuda vridfönster med upp till 1,8 m i höjd och upp till 2,4 m i bredd (om du behöverhögre höjd eller breddare bredd, vänligen kontakta oss). I fönster av denna storlek installerar vi 3-glaspaket, tjocklek från 36 mm, och högkvalitativa beslag förser fönster med problemfri vridning. I denna typ av fönster installerar vi låssystemet från det svenska företaget ASSA Abloy som har huvudsakligen 3 funktioner - barnsäkerhet, öppnande och ventilation. Vid behov kan låset utrustas med handtag med nyckel, vilket motverkar inbrott.

Samtliga beslag på våra dörrar levereras från företaget ASSA Abloy som gör ert hem säkert från inbrott, samt låter dig felfritt använda dess öppningsfunktion, fixering och ventilation. Alla spanjolettlås, cylindrar, handtag, bromssystem är certifierade i Sverige, vilket gör att vi erbjuder dörrar av svensk kvalitet i enlighet med svensk standard.

Varför välja oss?


Företaget Fönstex AB tillverkar, säljer och installerar dörrar och fönster i hela Sverige och i Norge. Vårt huvudkontor och showroom ligger i Stockholm på adressen: Västberga allé 1, 126 30 Hägersten.

Vi har väletablerad logistik i städer såsom: Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Jönköping, Norrköping, Lund, Umeå, Gävle, Borås, Eskilstuna, Södertälje, Karlstad, Växjö, Halmstad, samt Oslo, Bergen, Trondheim och Kristianstad.

Våra träfönster, trädörrar, Plastdörrar (PVC-dörrar) och PVC-fönster kan du hitta på alla orter i storstockholms kommuner: Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Våra fönster är tillverkade av komponenter som tillverkas av sådana världsledande företag såsom: plastprofiler från tyska Rehau, aluminiumprofiler från svenska SAPA, beslag från svenska ASSA, Stoeryd och tyska Hoppe, Winkhaus.

Om oss

Bolaget Fönstex AB tillverkar och erbjuder sina kunder högkvalitativa fönster och dörrar av trä och PVC. Vi har tre produktionslinjer: träfönster och dörrar, träfönster och dörrar med aluminium, plastfönster och dörrar.

Kontakta oss